ŽUPNE OBAVIJESTI - 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA - 22.12.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan slavimo:

         Utorak: slavlje božićnog bdijenja

         Srijeda: ROĐENJE GOSPODINOVO – BOŽIĆ, svetkovina

         Četvrtak: SV. STJEPAN PRVOMUČENIK, blagdan

         Petak: SV. IVAN, apostol i evanđelist, blagdan

         Subota: NEVINA DJEČICA, mučenici

U utorak je zadnji dan Došašća i zadnja zornica u našoj crkvi u 6 sati. Ispovijedi u našoj crkvi su danas do 13 sati i od 17-19 sati. Sutra su ispovijedi od 9-12 sati i od 15-18 sati i u utorka ujutro od 9-12 sati.

U utorak na Badnji dan imamo Dječju polnoćku s prigodnim programom u 21 sat i svečanu polnoćku koja počinje točno u ponoć. 

U srijedu slavimo svetkovinu Božića. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu u 9, 10, 11.30 i večernja misa u 18 sati. 

U četvrtak na blagdan sv. Stjepana prvomučenika mise su ujutro u 10 sati i večernja misa u 18 sati. 

Iduće nedjelje slavimo blagdan SVETE OBITLJI ISUSA, MARIJE I JOSIPA. Nakon večernje mješoviti župni zbor, dječji zbor i mladi sa Frame imat će prigodni božićni koncert u 19 sati.

Prije dva dana smo završili s blagoslovom obitelji u našoj župi. Ako još netko želi blagoslov neka se javi u sakristiju ili na župni ured. Hvala svima koji su nas primili u svoje obitelji na blagoslov i svima koji svojim prilogom pomažu našu župu i franjevce u ovom samostanu. 

Za Nedjelju Caritasa koju smo slavili prošle nedjelje dali ste pomoć za naš nadbiskupijski caritas 7.150,00 kuna. Nedjelju prije došašća smo skupljali pomoć za siromašne obitelji koja je iznosila 6.700,00 kuna. Hvala svima na dobroti i pažnji za pomoć najpotrebnijima.

Od tiska imamo dvobroj Glasa koncila, Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Naša Ognjišta,Veritas…