ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - DEVETA NEDJELJA KROZ GODINU - 3.6.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:       

         Utorak: Sv. Bonifacije, biskup i mučenik

         Petak: PRESVETO SRCE ISUSOVO

         Subota: Bezgrešno Srce Marijino

U utorak je 12. utorak pobožnosti sv. Anti. Krunica počinje u 18.30 sati. Misno slavlje je u 19 sati i nakon mise prigodno klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Misu i klanjanje predvodi fra Ante Kekez koji pastoralno djeluje na Pašmanu. Prije i za vrijeme mise je ispovijed. 

U našoj crkvici Sv. Trojice biti će cijelonoćno klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u srijedu navečer do četvrtka u jutarnjim satima za jedinstvo i slogu hrvatskog naroda. 

Župa sv. Roka na Manušu koju vode Isusovci slavi u petak svetkovinu Presvetog Srca Isusova. Program trodnevnice i raspored misa na svetkovinu imate na oglasnoj ploči. 

 

Bliži se i svetkovina sv. Ante Padovanskog kojeg slavimo 13. lipnja. U nedjelju 10. lipnja počinje trodnevnica u 17 sati koju predvode franjevci Nove evangelizacije bratstva bl. Egidija iz Pazina. U nedjelju će biti predstavljanje programa, duhovni nagovor, pobožnost sv. Anti, sveta misa i nakon mise koncert našeg sastava VIS “ABBA” oko 20 sati. Koncert je povodom 25 godina animiranja mise za mlade u našoj crkvi, a gosti su VIS "Veritas Aeterna” i zbor “Mihovil”. Koncert će biti ispred crkve. Za vrijeme trodnevnice biti će sveta ispovijed. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, MAK – Mali Koncil za djecu…