ŽUPNE OBAVIJESTI - TREĆA KORIZMENA NEDJELJA - 07.03.2021.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu nema posebnih slavlja.

Danas završava Tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Sva prikupljena milostinja na današnjim misama biti će uplaćena za potrebe vjernika u našoj susjednoj zemlji.

Kroz korizmeno vrijeme nedjeljom i petkom u crkvi imamo pobožnost Križnog puta u 17.30 sati. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed. Pozivamo vjernike na ovu pučku pobožnost.

Sutra je vjeronauk za krizmanike u 10 i 15 sati u crkvi.

U utorak je pobožnost na čast sv. Ante 15 minuta prije mise u 18 sati, a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U četvrtak je susret FRAME u crkvi u 20.30 sati.

Iduće nedjelje na misi u 10 sati biti će predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika. Molimo ih da dođu u pratnji roditelja.

Iduće nedjelje nakon misa naši mladi framaši će skupljati dobrovoljne priloge za siromašne obitelji u župi koje ćemo pomoći prigodnim paketima hrane za uskrsne blagdane.

Inicijativa 40 dana za život organizira molitvu za zaustavljanje pobačaja od Pepelnice do Cvjetnice. Molitva će biti u Klinici za ženske bolesti i porode u Spinčićevoj 1 od 6-18 sati i Poliklinici Cito u ulici Moliških Hrvata 4 od 8-14 sati.

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila, MAK- Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo…