ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - JEDANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU - 17.6.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:

         Utorak: Sv. Romuald, opat

         Četvrtak: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik

         Petak: Sv. Ivan Fisher i Toma More, mučenici

Od danas u našoj crkvi će biti nedjeljne mise po ljetnom rasporedu u 8.30 i 10 sati ujutro te poslijepodne u 19 sati. Molimo vas da se prilagodite ovom rasporedu misa. 

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise, a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. 

U srijedu s početkom u 20.30 sati Hrvatsko nadzemlje i Ured za pastoral mladih naše nadbiskupije organizira susret za mlade u Velikoj dvorani nadbiskupskog sjemeništa. Tema je „Blud i oko njega trud“, a gost predavač fra Ante Bešlić. 

U petak u 20 sati biti će misa zahvalnica za studente i srednjoškolce „Te Deum“ u crkvi Gospe od Zdravlja. Misu će predvoditi naš nadbiskup mons. Marin Barišić. 

U subotu će u splitskoj Konkaterdali biti svećeničko ređenje za 11 kandidata. Misno slavlje u 10 sati predvodi mons. Marin Barišić, splitsko-makarski nadbiskup. Pozivamo vjernike na sudjelovanje i molitvu.

Naša nadbiskupija organizira zahvalno hodočašće u zagrebačku katedralu povodom 20 godina od drugog pastoralnog pohoda sv. Ivana Pavla II Hrvatskoj. Hodočašće će biti u subotu, 13. listopada. Biti će posjet Krašiću, misa u zagrebačkoj katedrali u 16 sati i praizvedba oratorija mo. Šime Marovića „Slobodan u istini - Alojzije Stepinac mučenik“ u 19 sati. Prijave su do kraja rujna u župnom uredu.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, Naša Ognjišta…