ŽUPNE OBAVIJESTI - 26. NEDJELJA KROZ GODINU - 29.09.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:     

         Ponedjeljak: Sv. Jeronim, prezbiter i crkveni naučitelj

         Utorak: Sv. Terezija od Djeteta Isusa, djevica i crkv. naučiteljica

         Srijeda: Sv. Anđeli Čuvari

         Četvrtak: uvečer Obred preminuća svetog našeg oca Franje

         Petak: SVETI NAŠ OTAC FRANJO, SVETKOVINA

Danas slavimo svete arkanđele Mihaela, Rafaela i Gabrijela. Svima koji nose imena ovih arkanđela sretan imendan. 

Danas započinje 15. sezona Katolička nogometna liga naše nadbiskupije. Naša župna ekipa igra večeras prvo kolo u 21 sat protiv Žnjana na terenu Sjemeništa. Tko želi može nas doći podržati.

Raspored župne kateheze u ovoj pastoralnoj godini je sljedeći: Ponedjeljak krizmanici u 20.30 sati. Srijeda pripravnici za krizmu (prvi srednje) u 20.30 sati. Četvrtak u 20 sati molitveno liturgijska grupa i u 20.30 sati FRAMA. Subotom su prvopričesnici u 9 i 10 sati: dječji zbor je u 11 sati i radionica za djecu viših razreda osnovne škole u 11.30 sati.

Župni zbor ima susrete po dogovoru sa s. Lidijom. ABBA i Zbor Frame isto po dogovoru. Čitači mjesečno po dogovoru i malonogometaši tjedno po dogovoru.

Inicijativa 72 sata bez kompromisa organizira Humanitarni koncert  za sigurnu Kuću koji će se održati u četvrtak na Rivi u 20 sati.

U četvrtak će u našem samostanu nakon večernje mise biti Obred preminuća Sv. našeg oca Franje. Pozivamo župni zbor, FRAMU, ministrante i prijatelje našeg samostana na misu i obred u 19 sati. Na sam blagdan sv. Franje u petak mise su u 7 i 19 sati.

U petak je prvi petak u mjesecu i prilika za ispovijed prije jutarnje i večernje mise.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Živo Vrelo, Mali Koncil- MAK za djecu.