ŽUPNE OBAVIJESTI - 22. NEDJELJA KROZ GODINU - 01.09.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:

         Utorak: Sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj

         Srijeda: Sv. Ruža Viteberska,   

         Četvrtak: Sv. majka Terezija iz Kalkute, djevica

         Subota: Sv. Marko Križevčanin, prezbiter i mučenik

Danas u 20 sati u Solinu se održava festival duhovne glazbe „Papa fest“ na kojem će nastupiti 11 sastava duhovne glazbe.

Šesti nacionalni susret štovatelja Božjeg Milosrđa održava se u Mariji Bistrici u subotu 19. listopada ove godine. Više informacija imat na plakatu oglasne ploče.

Iduće nedjelje je blagdan Male Gospe koja se svečano slavi u Solinu i Vepricu. Raspored slavlja imate na plakatima oglasne ploče.

Povodom obilježavanja 16. obljetnice smrti sluge Božjega fra Ivana Perana organizira se jednodnevno hodočašće na Košljun kod Punta na otoku Krku. Polazak autobusa je u 5 sati 14. rujna sa Sukoišanske ulice. Prilog za vožnju je 100 kuna. Za dodatne informacije obratite se poslije misa ili na župni ured.

Na oglasnoj ploči imate popis djece, njihov uspjeh u školi i zahvalno pismo učenika koja se školuju u Kongu kroz kumstva naših vjernika. Školovanje jednog djeteta kroz godinu dana stoji 50 eura za osnovnu i 100 eura za srednju školu. Školovanje na fakultetu stoji 300 eura. Još ćemo dobiti naknadni popis djece za 19 kumova koji su uplatili kumstva. Pozivamo vjernike da obnove svoja kumstva i primamo nova kumstva od vjernika koji se žele uključiti u ovu akciju. Pismo s ocjenama je u sakristiji i kumovi ga mogu preuzeti.  

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila koji je prošle nedjelje bio reklamiran i ponuđen je besplatno korz nekoliko nedjelja. Živo Vrelo. …