ŽUPNE OBAVIJESTI - 2. KORIZMENA NEDJELJA - 17.03.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo: 

         Ponedjeljak: Sv. Ćiril Jeruzalemski, 

         Utorak: SVETI JOSIP, zaručnik Bl. Dj. Marije, svetkovina

Danas poslijepodne imamo pobožnost križnog puta u 17.30 sati. 

U utorak počinje pobožnost 13 utoraka na čast sv. Ante. Molitva krunice je u 17.30. Nakon krunice je svečana pjevana misa i propovijed, a poslije mise klanjanje Presvetom Oltarsko Sakramentu. Posebno pozivamo naše vjernike da se uključe u ovu pobožnost. U utorak je i svetkovina sv. Josipa koja se svečano slavi na Sukoišanu. Raspored misa imate na oglasnoj ploči. 

U srijedu je susret za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika u vjeronaučnoj dvorani u 19.30 sati. Ured za pastoral mladih i Hrvatsko nadzemlje organiziraju u srijedu susret na temu: „Higijena srca“. Susret u Velikoj dvorani nadbiskupskog sjemeništa počinje u 20. 30 sati a predavač je fra Marin Karačić. 

U petak je pobožnost Križnog puta u 17.30 sati, pola sata prije večernje mise. Pozivamo vjernike da se uključe na ovu pučku pobožnost. 

Ovaj tjedan u Crkvi slavimo „Tjedan solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini“. Uz redovite molitve kroz tjedan iduće nedjelje sva prikupljena milostinja ide za potrebe Crkve u BiH. Svoje priloge možete dati i putem žiro-računa koji se nalazi na plakatu oglasne ploče.

Naša nadbiskupija organizira godišnje hodočašće u Poljsku. Više informacija imate na oglasnoj ploči i prigodnom letku kod Tiska. 

Od tiska imamo novi broj: Mali Koncil za djecu, Glas Koncila i Veritas, Brat Franjo, Živo Vrelo…