ŽUPNE OBAVIJESTI - 1. KORIZMENA NEDJELJA - 10.03.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas poslijepodne imamo pobožnost križnog puta u 17.30 sati.

U Velikoj kapeli nadbiskupskog sjemeništa sutra se održava molitveni susret za duhovna zvanja. Misu i klanjanje u 20 sati predvodi don Ivan Terze, salezijanac sa Kmana.

U župi sv. Pavla apostola na Pujankama održat će se korizmena duhovna obnova za sve članove nadbiskupijske katoličke malonogometne lige. Obnova počinje u utorak 12. ožujka u 20 sati. Molimo mlade  koji predstavljaju našu župu da pođu na ovaj susret.

U utorak je pobožnost na čast sv. Ante 15 minuta prije mise u 18 sati, a nakon mise prigodno klanjanje.

Kroz korizmeno vrijeme petkom i nedjeljom u crkvi imamo pobožnost Križnog puta pola sata prije večernje s početkom u 17.30 sati. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za  svetu ispovijed. Pozivamo vjernike, a posebno djecu, mlade i ministrante na ovu pučku pobožnost.

U subotu u Crkvi slavimo Liturgiju kvatri u kojoj se posebno moli za oproštenje grijeha.

Crkva sv. Josipa na Sukoišanu od subote ima prigodnu trodnevnicu o svetkovini sv. Josipa. Raspored misa kroz trodnevnicu i na svetkovinu imate na oglasnoj ploči.

Naša nadbiskupija organizira godišnje hodočašće u Poljsku. Hodočašće će biti od 07.-13. listopada. Više informacija imate na oglasnoj ploči i prigodnom letku kojeg možete uzeti kod Tiska.

Od tiska imamo novi broj: Glas Koncila i Veritas.