ŽUPNE OBAVIJESTI - 6. NEDJELJA KROZ GODINU - 17.02.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan slavimo:         

         Utorak: Sv. Konrad Pjačetinski, spomendan

         Četvrtak: Sv. Petar Damiani, biskup i crkveni naučitelj

         Petak: KATEDRA SVETOG PETRA, blagdan

         Subota: Sv. Polikarp, biskup i mučenik

Danas u pastoralni pohod našoj župi dolazi nadbiskup mons. Marin Barišić. Nadbiskup će predvoditi misno slavlje u 11.30 sati i obaviti službenu vizitaciju župe. U 11 sati je susret nadbiskupa sa članovima ŽPV i EV župe, župnim zborom, liturgijskom grupom i četvrtkašima. Poslije mise je susret s članovima FRAME, VIS „ABBA“ krizmanicima i nogometnom ekipom koja nastupa u KMNL naše nadbiskupije. Zadnja vizitacija župe je bila prije 8 godina. 

U utorak je pobožnost na čast sv. Ante 15 minuta prije mise u 18 sati, a nakon mise prigodno klanjanje. 

Ured za mlade naše nadbiskupije i Hrvatsko nadzemlje organiziraju u Velikoj dvorani nadbiskupijskog sjemeništa susret za mlade. Susret će biti u srijedu u 20.30 sati na temu: „Valentinovo s nadzemljem“. 

U četvrtak naša Frama ima izbore za vijeće. Nakon izbora oko 30 mladih će biti primljeno u Franjevačku mladež i kroz godinu dana se spremati za obećanja. Prošle nedjelje je 20 mladih dalo svoja prva obećanja. Zahvaljujemo svima koji su pomogli ovu proslavu. 

Naša nadbiskupija organizira godišnje hodočašće u Poljsku. Hodočašće će biti od 07.-13. listopada. Više informacija imate na oglasnoj ploči i prigodnom letku kojeg možete uzeti kod Tiska 

Od tiska imamo novi broj: Glas Koncila, MAK- Mali Koncil za djecu, Veritasa i Naša Ognjišta…