ŽUPNE OBAVIJESTI - 5. NEDJELJA KROZ GODINU - 10.02.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas je predstavljanje knjige o bl. Alojziju Stepincu“ Viktor, Kardinalova pobjeda“ u franjevačkom klerikatu na Trsteniku u 20 sati.         

Sutra je Gospa Lurdska. Svečano se slavi kod Isusovaca na Manušu i u župi Svetog Križa u Velom Varošu u gradu. Raspored misa imate na plakatima oglasne ploče. 

Sutra je u Velikoj kapeli Nadbiskupskog sjemeništa molitveni susret za duhovna zvanja. Misu i klanjanje u 20 sati predvodi don Jure Lovričević. 

U utorak je pobožnost na čast sv. Ante 15 minuta prije mise u 18 sati, a nakon mise prigodno klanjanje. 

U iduću nedjelju u pastoralni pohod našoj župi dolazi nadbiskup mons. Marin Barišić. Nadbiskup će predvoditi misno slavlje u 11.30 sati i obaviti službenu vizitaciju župe nakon mise. Prije mise u 11 sati je susret nadbiskupa sa članovima ŽPV i EV župe, župnim zborom, liturgijskom grupom i četvrtkašima. Poslije mise je susret s članovima FRAME, VIS "ABBA“ krizmanicima i nogometnom ekipom koja nastupa u KMNL naše nadbiskupije. Zadnja vizitacija župe je bila prije 8 godina. Pozivamo vjernike da dođu na misno slavlje, a skupine vjernika s kojima imamo susrete da dođu na vrijeme u župne dvorane.         

Od tiska imamo novi broj: Glas Koncila, Veritasa i MAK- Mali Koncil za djecu, Naša Ognjišta…