ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - 30. NEDJELJA KROZ GODINU - 28.10.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:

         Četvrtak: SVETKOVINA SVIH SVETIH

         Petak: Spomen svih vjernika pokojnika

         Subota: Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova

Danas je nastupilo zimsko računanje vremena. Večernje Svete mise nedjeljom i kroz tjedan, osim subote, biti će u 18 sati. 

Vrijeme rada župnog ureda u poslijepodnevnim satima, osim srijedom,  je od 16-17.30 sati. 

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Krunica počinje u 17.15 sati. 

U četvrtak je svetkovina Svih Svetih. Mise u našoj crkvi su u 10 i 18 sati. Misa na groblju Lovrinac je u 14.30 sati i predvodi je naš nadbiskup mons. Marin Barišić. Župni ured ne radi na svetkovinu Svih Sveti i na spomen svih vjernih pokojnika. U četvrtak, petak i subotu nema vjeronauka.

U petak je spomen svih vjernika pokojnika i prvi petak u mjesecu. mise u našoj crkvi su u 7 i 18 sati a ispovijed prije misa. 

U organizaciji Franjevačkog instituta za kulturu mira  i Caritasa Nadbiskupije organiziraju se Dani socijalne zauzetosti. U subotu 10. 11.  u Velikoj dvorani na Gripama održat će se humanitarni koncert pod nazivom „najmanjima od najmanjih“ s početkom u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 30 i 50 kuna možete nabaviti poslije misa ispred crkve iduće nedjelje.  

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, Živo Vrelo, MAK- Mali Koncil za djecu,...