ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - ČETVRTA KORIZMENA NEDJELJA - 11.03.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

Večeras pobožnost Križnog puta predvode članovi Župno-pastoralnog vijeća naše župe u 17.30 sati. Poslije pobožnosti je misa.

Sutra se u Velikoj kapeli Nadbiskupskog sjemeništa  u 20 sati održava molitveni susret za duhovna zvanja. Susret organizira Ured za pastoral duhovnih zvanja naše nadbiskupije. 

U utorak je večernja misa posvećena sv. Anti. 15 minuta prije mise u 18 sati je pobožnost na čast sv. Anti, a nakon mise je prigodno klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U srijedu je susret roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u 19.30 sati i vjeronaučnoj dvorani. 

Kroz vrijeme Korizme u našoj crkvi obavljamo pobožnost Križnog puta petkom i nedjeljom u 17.30 sati, pola sata prije večernje mise.

Povodom 50. obljetnice kanonizacije prvog hrvatskog sveca Sv. Nikole Tavelića organizira se hodočašće „Nikolinom Bosnom“. Jednodnevno hodočašće biti će 29. travnja ove godine. Prijave hodočasnika vršimo kroz korizmeno vrijeme u župnom uredu.

Udruga 40 dana za život, provodi kroz ovo korizmeno vrijeme kampanju molitve za nerođene. I ume udruge kratki program će predstaviti član ove udruge.

Iduće nedjelje na dječjoj misi u 10 sati biti će predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika. Molimo djecu da dođu u pratnji roditelja. 

Od tiska imamo: novi broj Glasa koncila, Mali Koncil za djecu, Brat Franjo i Veritas…