ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - 27. NEDJELJA KROZ GODINU 08.10.2017.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan nema posebnih svetkovina i blagdana.

U ponedjeljak 9.10.2017. susret je članova Župno-pastoralnog i Ekonomskog vijeća u 20 sati u dvorani samostana. Pozivnice se nalaze u sakristiji.

Naša župa Sv. Trojice na Poljudu iduće nedjelje slavi 50. obljetnicu djelovanja. Tom prigodom organiziramo trodnevnu duhovnu obnovu u župi koja će se održati u ovoj crkvi i u crkvici sv. Trojice kod Pomorske škole. U četvrtak i petak obnova počinje molitvom krunice u 18.30 sati. Večernju  misu i duhovni program poslije  mise vodi fra Ante Vučković. U subotu molitva krunice u crkvici sv. Trojice počinje u 19.30. Misu u 20 sati predvodi fra Tomislav Hrstić, župnik. Poslije mise će biti cjelonoćno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Svečano Euharistijsko slavlje u nedjelju 15. listopada u 11 sati predvodi mons. Marin Barišić, splitsko-makarski nadbiskup. Zato su mise u nedjelju u crkvi u 9, 11 i 19 sati. Na izlazu iz crkve ministranti će dijeliti prigodni letak s programom proslave naše obljetnice.

 

 

 

 

Pozivamo naše vrijedne domaćice da za ovu prigodu pripreme kolače za čašćenje vjernika u klaustru našeg samostana poslije nedjeljne mise.

Kroz mjesec listopad molitva krunice Blažene Djevice Marije je pola sata prije večernje mise u 18.30 sati. Pozivamo vjernike na molitvu.

Obnova kumstava za Afriku moguća je još do kraja ovog tjedna kao i primanje novih kumstava koji to žele.                    

 

Od tiska imamo Glasa koncila, MAK- Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Veritas.