ŽUPNE OBAVIJESTI - PEDESETNICA - DUHOVI - 09.06.2019.

U ovom tjednu slavimo:

 

         Ponedjeljak: Bl- Dj. Marija Majka Crkve, spomendan

         Utorak: Sv. Barnaba, apostol

         Četvrtak: SVETI ANTE PADOVANSKI, svetkovina

         Subota: Liturgija kvatri

Danas na svetkovinu Duhova završava Uskrsno vrijeme. Sutra u Crkvi započinje Vrijeme kroz godinu.

Pred nama su ovaj tjedan dvije svetkovine. Od sutra imamo trodnevnicu na čast svetkovine sv. Ante na Poljudu. Trodnevnu duhovnu obnovu predvodi fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta TABOR u Samoboru. Duhovna obnova počinje sutra u 17.30 sati. Poslije programa u crkvi biti će prigodnu susret za Framu u Velikoj dvorani samostana. Raspored trodnevnice imate na prigodnom letku kojeg možete uzeti poslije misa.  

Mise na samu svetkovinu sv. Ante su ujutro u 6, 7, 8, 9, 10 i 11 sati. Poslijepodnevna misa s blagoslovom djece i cvijeća biti će u 17 sat. Misu predvodi fra Ivan Matić a svira VIS ABBA. Svečanu misu u 19 sati s procesijom oko samostana predslavi mons. Petar Palić, biskup hvarski.

Molimo vjernike da se jave za volontiranje i rad oko svijeća, dežure kroz cijeli dan na parkingu i drugih dužnosti, a domaćice da spreme kolače koje će donijeti u srijedu poslijepodne.

U petak i subotu imamo prigodnu pripremu za svetkovinu Sv. Trojice u našoj župnoj crkvici. Molitva krunice je pola sata prije  mise koju slavimo u 19 sati. Misa na svetkovinu Presvetog Trojstva je u župnoj crkvici u 10 sati. Molimo župni zbor i ministrante da pomognu svojim sudjelovanjem na misi. Raspored imate u prigodnom letku.

Iduće nedjelje mise u našoj crkvi su ujutro u 8.30 sati i večernja misa u 19 sati. Neće biti mise u 10 sati, jer na misa u Sv. Trojice gdje se slavi župna svetkovina.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila.