PASTORALNI POHOD OCA NADBISKUPA ŽUPI SV. TROJICE

Otac nadbiskup Marin Barišić, metropolita splitsko-makarski, obavio je u nedjelju 17.2.2019. pastoralni pohod i službenu vizitaciju nakon osam godina od posljednje vizitacije naše župe sv. Trojice.

U 11 sati susreo se s članovima župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća, župnim zborom, liturgijskom grupom i molitveno-katehetskom zajednicom.

Potom je predvodio misno slavlje u 11.30 sati uz koncelebraciju gvardijana poljudskog samostana fra Ante Bilokapića i župnika fra Tomislava Hrstića. Misno slavlje glazbeno je popratio župni vokalno-instrumentalni sastav "ABBA".

Poslije svete mise upriličen je i susret s članovima VIS "ABBA", franjevačke mladeži, ministrantima, pripravnicima za sv. Krizmu i župnom malonogometnom ekipom koja nastupa u katoličkoj malonogometnoj ligi Splitsko-makarske nadbiskupije. U susretima otac nadbiskup upoznao se s radom svih skupina koji djeluju u župi, a kojom prigodom im je uputio uz riječ zahvale i poticajne riječi za nastavak daljnjeg rada u zajednici.

Ovom prilikom zahvaljujemo se ocu nadbiskupu na posjetu i znacima pastirske i očinske prisutnosti.

Fotografije s današnjeg događanja možete vidjeti u fotogaleriji koju je omogućio Studio Bonačić, a kojem se i ovom prilikom toplo zahvaljujemo na suradnji.