1. KOLO KMNL ''Sv. Ivan Pavao II'' 2018/2019

Dana 9. listopada 2018.g. na igralištu Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu počela je nova sezona Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II''. Ekipa sv. Ante sa Poljuda, već u prvom kolu, za protivnika je imala respektabilnu ekipu župe Žnjan sačinjenu od vrhunskih igrača malog nogometa koji su većinom igrači prve malonogometne lige Split.

Momčad sv. Ante nastupila je u slijedećem sastavu: Roko Mikačić (golman), Ivan Jukić (kapetan), Ivan Prtajin, Tomislav Dadić, Luka Šindik, Ante Matić, Armando Baturina i Bartul Ora. U zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici, naša ekipa je cijelo vrijeme kontrolirala situaciju na terenu te na kraju pobijedila 7:3 golovima: Ivan Prtajin (3), Ivan Jukić (2), Luka Šindik (1) i Bartul Ora (1). 

Koliko god je bitan sportski rezultat, toliko je još bitnije i prikazano zajedništvo mladih naše župe koji su pokazali kako se primjereno predstavlja svoja župa. Hvala našim župljanima i prijateljima koji su svojim prisustvom bodrili našu ekipu. Kao izbornik i prije svega prijatelj ovih naših mladih župljana, mogu reći da sam ponosan na to da vodim ove momke koji su budućnost naše župe!

piše: Miro Renić

slika: MNK sv. Ante Poljud, sezona 2018/2019 : gornji red: Roko Mikačić, Ivan Prtajin, Luka Šindik, Ivan Jukić i Miro Renić, donji red: Tomislav Dadić, Armando Baturina, Ante Matić i Bartul Ora.

slika: Svaka utakmica KMNL ''Sv. Ivan Pavao II.'' započinje zajedničkom molitvom ekipa.