ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - PEDESETNICA- DUHOVI 04.06.2017.

Kroz ovaj tjedan slavimo:

       Ponedjeljak: Sv. Bonifacije, biskup i mučenik

       Subota: Liturgija kvatri, misa za posvećenje ljudskog rada

 

Sutra u 20 sati članovi Župno-pastoralnog i Ekonomskog vijeća imaju sastanak u dvorani našeg samostana.

U utorak je posljednji 13. utorak pobožnosti sv. Anti. Pobožnost počinje u 18.30 sati. Misno slavlje u 19 sati predvodi fra Šime Škibola, samostanski propovjednik. Prije i za vrijeme mise biti će prigoda za sv. Ispovijed. U utorak je tradicionalna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa i našeg samostana. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj plemenitoj akciji. 

Ovogodišnji krizmanici u srijedu u 20 sati imaju završni vjeronauk za ovu godinu. Ovom prigodom dobit će DVD, CD, Fotografije...  

U četvrtak počinje trodnevnica u čast župnog blagdana i svetkovine Presvetog Trojstva u župnoj crkvici Sv. Trojice. Molitva krunice je u 18.30 sati i  misa u 19 sati koju će predvoditi župnik fra Tomislav Hrstić. Misno slavlje u petak predvodi gvardijan samostana sv. Ante fra Ante Bilokapić. Treći dan trodnevnice održat će se u našem samostanu u subotu od 10-12 sati i poslijepodne od 17-21 sat. Ovu duhovnu obnovu vodit će fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta na Taboru u Samoboru. Svečanu misu na svetkovinu Presvetog Trojstva u nedjelju u 10 sati predvodi župnik fra Tomislav.

Bliži se i blagdan sv. Ante u našem svetištu. Trodnevnu duhovnu obnovu vodit će vodit će fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta na Taboru u Samoboru. Raspored trodnevne duhovne obnove i misa na sam blagdan sv. Ante  imate na prigodnom letku kojeg će dijeliti ministranti na izlazu ispred crkve. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, MAK- Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi...